Inner child Reading

Bij een reading mag ik een liefdevolle spiegel voor jou zijn. Ik vertel wat ik waarneem aan beelden en gevoelens. Welke innerlijke kind stukken willen er nu gezien, gehoord en gevoeld worden? Ik deel dit met jou en hier gaan wij samen ruimte aan geven. Beelden kunnen zijn over jouw familie, over de familie banden en soms ook over de familielijnen of eventuele kinderen. Alles kan en mag er zijn, en vertrouw er op dat wat er nodig is op dat moment zich aandient. Er is ook altijd ruimte voor vragen tijdens de sessie. 

De sessie

Bij de reading lig je comfortabel op de behandelbank of zit je op een stoel. Net wat jij prettig vind. Je mag je ogen open of dicht houden. Wel mag je met je aandacht er helemaal bij blijven. In het moment, samen met mij. Verder hoef je niets te doen. Geef je over aan het moment en zie het als een open en liefdevol gesprek samen met mij, waar alles er van jou mag zijn.

 

We beginnen en eindigen de sessie altijd met een check-in, samen met een kopje thee of glaasje water. Hoe zit je er bij? Waar heb je behoefte aan? Hoe kom je hier aan en hoe ga je naar huis? Er is alle ruimte voor jou en deze ruimte mag helemaal ten volste voelen en ervaren. Je bent helemaal welkom!

Voor wie?

Voor wie is deze reading? Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot mijn energie/werk en voelt dat er hier iets te leren/zien/voelen is. Voel jij dat jij dit graag met mij wil ervaren/onderzoeken? Je bent van harte welkom in de praktijkruimte in Zeist of online via Zoom <3.