'Remember your light' healing sessie


Bij de healing mogen mijn handen intuïtief bewegen en naar de plekken toe gaan die de aandacht vragen. Dit kan een gevoel van ontspanning, warmte, stroming of een gevoel of emotie brengen. Soms vertel ik tussendoor wat ik waarneem en kunnen wij samen naar deze plek toe ademen, voelen of ruimte geven aan wat er op dat moment is. Elke sessie is anders en kan ook anders ervaren worden. Het kan heel lichamelijk en ontspannen zijn, energetisch kan het gaan stromen of er ontstaat ruimte voor emoties of soms een verhaal dat graag verteld wil worden. Hier in is alles goed zoals het is en ontstaat wat er mag ontstaan. In deze sessie is er ook ruimte voor jouw wensen en grenzen en ik nodig je ook zeker uit om deze uit te spreken. Deze sessie, tijd en ruimte zijn voor jou. En deze mag je ook helemaal voelen, ervaren en ontvangen. 

 

De sessie

Je ligt bij de healing ongekleed in je onderbroek op de massagetafel. Ik masseer meestal met massageolie en soms houd ik mijn handen stil of houd ik mijn handen boven je. intuïtief kan ik er een kristal of etherische olie bij pakken. Soms ben ik in stilte en soms vertel ik juist wat ik waarneem en ervaar. Dan mag er iets gezien, gehoord of gevoeld worden. Hier kunnen wij dan samen ruimte aan geven. Dit alles binnen jouw grenzen en op jouw tempo. Niks moet, jij bepaald waar we wel of niet 'naar toe gaan'. Ik mag voor jou een liefdevolle plek creëren waar alles er mag zijn en jij mag ontspannen, ontvangen en helemaal mag ZIJN. 

 

De healing is ook mogelijk gekleed en zonder massageolie. Voel voor jou wat fijner is en geef dat vooral bij mij aan.

Voor wie?

Voor wie is de healing sessie? Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot mijn energie/werk en voelt dat er iets te leren, voelen of te zien is. Ook als je graag weer meer verbinding wil voelen met je lijf, je gevoel en je eigen innerlijke kompas. Voel je helemaal welkom om deze healing-massage te komen ervaren <3.